Locatie Ravenswaard

Ravenswaard 5 – 3078 PG Rotterdam – Tel. 010 – 479 91 11

Verzorgingshuis/woonzorgcentrum

De appartementen van het woonzorgcentrum zijn bestemd voor ouderen met een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), die zelfstandig wonen, maar hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging.

Het appartement in het woonzorgcentrum beschikt over een woon/slaapkamer, een aparte toilet/doucheruimte, een keukentje en een balkon dat via de woonkamer te bereiken is. Bij een appartement voor echtparen is de slaapkamer gescheiden van de woonkamer. In de keuken bevindt zich een koelkastje en een elektrische kookplaat (op tijdschakelaar). Het appartement is voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio (via de kabel) en een telefoonaansluiting. Het appartement kunt u naar eigen inzicht stofferen en inrichten. Indien dit voor u niet mogelijk is, zal Sonneburgh voor een eenvoudige inrichting en stoffering zorgdragen (tafel, stoel, kast, vloerbedekking, gordijnen en lampen). Desgewenst kan Sonneburgh ook voor een standaardbed, matras, beddengoed en handdoeken zorgen.

Sonneburgh beschikt tevens over appartementen die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruik.

Servicewoningen

De servicewoningen zijn onderdeel van Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) en zijn bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen, maar die graag de zekerheid ervaren van een beschermde woonomgeving.

De verhuur van deze woningen staat los van Sonneburgh en verloopt via SOR.

Maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Fotoalbum Ravenswaard

Vragen of meer informatie?

Heeft u acute vragen over zorg of bent u zich aan het oriënteren? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op