Locatie Groene Kruisweg

Groene Kruisweg 381 – 3084 LM Rotterdam – Tel. 010 – 291 84 44

Verpleeghuis

De kamers in het verpleeghuis zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die 24 uur per dag zorg en begeleiding en behandeling nodig hebben.

Het verpleeghuis beschikt over gemeubileerde kamers. Dit betekent dat de kamers zijn gestoffeerd en zijn voorzien van een elektrisch hoog/laagbed, kledingkast, wastafel met spiegel, tafel/televisiemeubelcombinatie, een gemakkelijke stoel, twee opklapstoelen en een telefoon. In overleg, kan ook eigen meubilair worden meegenomen.

Op de kamer is eveneens een televisie aanwezig die kan worden gehuurd. De toilet/doucheruimte bevindt zich direct naast de kamer en wordt gedeeld met de cliënt van naastliggende kamer. De kamers zijn afsluitbaar.

Klik om te vergroten

Het verpleeghuis is verdeeld in vier verpleegafdelingen (etages). Elke etage heeft twee huiskamers waar de cliënten met het nodige toezicht en activiteiten op de dag kunnen verblijven, naast het gebruik van de andere faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Servicewoningencomplex

De servicewoningen zijn onderdeel van Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) en zijn bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen, maar die graag de zekerheid ervaren van een beschermde woonomgeving.

De verhuur van deze woningen staat los van Sonneburgh en verloopt via SOR.

Maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Fotoalbum Groene Kruisweg

Vragen of meer informatie?

Heeft u acute vragen over zorg of bent u zich aan het oriënteren? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op