Locatie Groene Kruisweg

Tel. 010 – 291 84 44

Verzorgingshuis/woonzorgcentrum

De appartementen van het woonzorgcentrum zijn bestemd voor ouderen met een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), die zelfstandig wonen, maar hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging.

Het appartement in het woonzorgcentrum beschikt over een woon/slaapkamer, een aparte toilet/doucheruimte, een keukentje en een balkon dat via de woonkamer te bereiken is.
Bij een appartement voor echtparen is de slaapkamer gescheiden van de woonkamer. In de keuken bevindt zich een koelkastje en een elektrische kookplaat (op tijdschakelaar). Het appartement is (via de kabel) voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio en een telefoonaansluiting. Het appartement kunt u naar eigen inzicht stofferen en inrichten. Indien dit voor u niet mogelijk is, zal Sonneburgh voor een eenvoudige inrichting en stoffering zorgdragen (tafel, stoel, kast, vloerbedekking, gordijnen en lampen). Desgewenst kan Sonneburgh ook voor een standaardbed, matras, beddengoed en handdoeken zorgen.

Sonneburgh beschikt tevens over appartementen die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruik.

Verpleeghuis

De kamers in het verpleeghuis zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die 24 uur per dag zorg en begeleiding en behandeling nodig hebben.

Het verpleeghuis beschikt over éénpersoonskamers en tweepersoonskamers. De kamers zijn gemeubileerd. Dit betekent dat de kamers zijn gestoffeerd en zijn voorzien van een elektrisch hoog/laagbed, kledingkast, wastafel met spiegel, tafel/televisiemeubelcombinatie, een gemakkelijke stoel, twee opklapstoelen en een telefoon. In overleg, kan ook eigen meubilair worden meegenomen.

Op de kamer is eveneens een televisie aanwezig die kan worden gehuurd.
De toilet/doucheruimte bevindt zich direct naast de kamer en wordt gedeeld met de cliënt van naastliggende kamer. De kamers zijn afsluitbaar.

Het verpleeghuis is verdeeld in vier verpleegafdelingen. Elke afdeling heeft drie woonkamers waar de cliënten met het nodige toezicht en activiteiten op de dag kunnen verblijven, naast het gebruik van de andere faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Servicewoningencomplex

De servicewoningen, onderdeel van Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam, zijn bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen, maar die graag de zekerheid ervaren van een beschermde woonomgeving.

De appartementen in het servicewoningencomplex beschikken over een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken, toilet/doucheruimte en een ruime berging met een aansluiting voor de wasmachine. In de keuken bevindt zich een aansluiting voor een elektrische kookvoorziening. Ieder appartement heeft een eigen balkon dat via de slaapkamer te bereiken is. Het appartement is voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio (via de kabel) en een telefoonaansluiting. Het appartement kan naar eigen inzicht worden gestoffeerd en ingericht.

Het servicewoningencomplex heeft een eigen ingang en fietsenstalling en is rolstoeltoegankelijk.

 

Vragen of meer informatie?

Heeft u acute vragen over zorg of bent u zich aan het oriënteren? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op